Annulering/ Retouren/ Ruilen

Verkoop via onze website zijn onderworpen aan de voorschriften van de wet op de bescherming van de consument en contracten en de bepalingen van de verordening van deze wet verkoop op afstand.


Hoe verloopt de ruilingsprocedure van een Digiturk product?


Wanneer u online een product heeft gekocht via onze website,kunt u deze binnen 14 dagen(vanaf ontvangst van de bestelling) ruilen met uw factuur. Het maakt hierbij niet uit of uw product gebruikt is.

• Mocht u uw product willen ruilen, moet u het product terug sturen in de orginele verpakking.Ook moet u de factuur toevoegen, vervolgens kunt u het pakketje versturen naar het onderstaande adres.

• Zodra wij het product hebben ontvangen, wordt de ruilingsprocedure in gang gezet. Deze moet wel aan de bepaalde voorwaarden voldoen.

• De verzendkosten van het ruilen van een product, zijn voor de klant.

• Mocht er verschil zijn tussen de prijzen van de producten, die u om wilt ruilen. Dan krijgt u het verschil terug of moet u bijbetalen. Dit wordt gedaan door middel van de betalingswijze, waarmee u uw bestelling heeft geplaatst.


Adres: Quellenstrasse 72/3, 1100 Wenen / Oosterrijk Tel: +43 1 236 22 48 Wanneer blijkt een product defect is en deze is ontstaan door de klant, dan wordt uw product niet retour genomen. In dit geval mag de klant het product ook niet annuleren!


Hoe ziet de annuleringsprocedure eruit, van Digiturk producten?


Wanneer u online een product heeft gekocht via onze website,kunt u deze binnen 14 dagen(vanaf ontvangst van de bestelling) terug sturen met uw factuur. Het maakt hierbij niet uit of uw product gebruikt is.

• Mocht u uw product willen annuleren, moet u het product terug sturen in de orginele verpakking. Ook moet u een annuleringsformulier toevoegen(geheel ingevuld en ondertekend). Het factuur moet u ook toevoegen, vervolgens kunt u uw pakket versturen naar het onderstaande adres.

• De annulering wordt verwerkt zodra wij uw product hebben ontvangen. Deze moet wel aan de bepaalde voorwaarden voldoen.

• Nadat de annulering is voltooid krijgt u informatie per mail en telefonisch.

• Wanneer u een product retour heeft gestuurd krijgt u geen verzend kosten terug. Wanneer de annulering is voltooid krijgt u binnen 7 werkdagen het geld terug gestort op uw rekening.


Adres: Quellenstrasse 72/3, 1100 Wenen / Oosterrijk Tel: +43 1 236 22 48 Wanneer blijkt een product defect is en deze is ontstaan door de klant, dan wordt uw product niet retour genomen.


Hoe ziet de annuleringsprocedure eruit, van mijn huidige Digiturk lidmaatschap?


Mocht u een lidmaatschap willen annuleren, dan moet minimaal twee maanden voor de eind datum van uw lidmaatschap een annuleringsformulier invullen. Dit formulier moet u volledig invullen en u moet uw handtekening er op zetten. Vervolgens kunt u dit formulier mailen of per post versturen.

E-Mail-Adres: [email protected]

Adres: Quellenstrasse 72/3, 1100 Wenen / Oostenrijk